Geslaagd! Film-, food- en fotofestival eert 150 #grensparkchallenge-foto’s

Het Grenspark Groot-Saeftinghe is uniek in de wereld. Nergens anders vind je zo’n grote oppervlakte zoet-zoute natuur, een paradijs voor fauna en flora.

Maar ook elders in het grenspark vind je stille schoonheid, die je nergens anders aantreft. Een wereld van contrasten tussen Schelde, haven, natuur en polder.

Prachtig erfgoed, haast vergeten natuur, beklijvende industrie, verstilde landschappen, authentieke landbouw, … aanblikken die smeken om op de gevoelige plaat te worden vastgelegd. En dat is in de periode 2016-2018 massaal gedaan! 150 keer zette de fotograaf er #grensparkchallenge bij, zodat iedereen mee kon genieten. Hieronder zie je ze allemaal.

Al die kiekjes brachten Natuurpunt Waasland op een idee: waarom houden we geen film- en fotofestival? Zo gezegd, zo gedaan en aangevuld met een heerlijke streekproductenmarkt van de Grensparkgasteren zal dat film-, food- en fotofestival op 10 maart doorgaan in OC Ermenrike in Kieldrecht. Hieronder lees je er alles over!

Geslaagd, maar nog niet voorbij

Er staan dan wel 150 #grensparkchallenge-foto’s online, maar er zijn nog veel meer fotospots in het groeiende grenspark Groot-Saeftinghe.

  • Heb je foto’s die het grenspark mooi in beeld brengen?
  • Nam je deel aan een activiteit in de grensparkregio en heb je daar mooie beelden van?
  • Bezit je mooie beelden over de grensparkbewoners, natuur, dieren, …?

Geef ons een seintje via ikdoemee@grensparkchallenge.eu of deel ze op sociale media!

Waar staan we?
100%

Start typing and press Enter to search