Pasmuntovereenkomst kiekendiefvriendelijke teelten Logistiek Park Waaslandhaven

 In bruine kiekendief
Facebooktwitterpinterestmail 

Op termijn  wordt het ‘Logistiek Park Waaslandhaven’ in Beveren aangelegd. Omdat de aanleg van dit bedrijventerrein ten vroegste in 2018 start, is deze 13,5 hectare ideaal gelegen voor enkele experimenten.

Geïnteresseerde landbouwers krijgen de kans om op deze braakliggende grond een kiekendiefvriendelijk teelt te testen. Als tegenprestatie engageren ze zich om ook op hun eigen grond een zelfde oppervlakte van hun favoriete gewas te verbouwen.

In de zomer van 2016 maakten de bramen en brandnetels plaats voor onder andere rode en witte klaver, wilde chicorei en smalle weegbree en grassoorten zoals rietzwenkgras, Engels en Italiaans raaigras, kropaar, veldbeemd.

Start typing and press Enter to search