Bistro De Happerij laat het smaken

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

Voor een met liefde bereide hap, ga je naar Bistro de Happerij. Of het nu een zomerse barbecue of een seizoensmenu is, op het groene achtertuinterras smaakt elk maal des te lekker. Ook in de binnenruimte staan Karin en Lonzo te springen om klanten in de watten te leggen. De zaal is zo fraai dat je spontaan een reden zoekt om daar je feest te kunnen geven.

Bistro de Happerij bestaat al bijna dertig jaar waarvan ruim zestien jaar in het mooie Clinge. Het landschap in de omgeving is meer Brabants dan Zeeuws. Akkertjes, weilanden en perceeltjes bos wisselen elkaar af en met de Weeltjes en de Kriekeputten liggen er twee natuurgebieden in de buurt. Zo kan je eerst een verkwikkende natuurwandeling maken en daarna op krachten komen met  een verse kom soep.

Van donderdag t.e.m. zondag ben je steeds welkom en je kan reserveren als je liever op een andere dag langskomt. Verlekker je alvast op http://www.happerij.nl/.

Start typing and press Enter to search