B&B Boerderij Ondersteboven

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

De typisch Zeeuwse B&B-Boerderij Ondersteboven heet zo omdat bezoekers helemaal ondersteboven zijn wanneer ze er verblijven. De krachtige natuur en weidse polderrust scheppen een boerenbuiten zoals je die nergens vindt. Op het erf hoor je de zee ruisen en zie je de reuzenschepen voorbij glijden. Daar geniet je van op het boerenterras met lekkernijen die Arnold en Annie zelf bereiden.

Lange houten dwarsbalken aan het plafond zijn slechts enkele van de landelijke cottage-kenmerken die je binnenin ziet. Toch is het buiten dat je moet zijn. Vlakbij het boerderijterras ligt een kleine kreek en die maakt het rurale rustpunt in Ossenisse helemaal compleet. Ga er gerust voor zitten en bezoek http://www.boerderijondersteboven.nl.

Start typing and press Enter to search