Bed & Breakfast de Pastory

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

Mijnheer pastoor heeft al lang spijt dat hij uit de rustieke Bed & Breakfast de Pastory getrokken is. Sylvia en Maarten hebben de voormalige pastorie aan het mooiste dorpsplein van Zeeuws-Vlaanderen gerenoveerd met twee zalige verblijfssuites. Daarnaast kan je ook relaxen in de serre, het terras en de parktuin.

Wie er toch in lukt om die pontificale hangplaatsen te verlaten, hoeft niet ver te gaan voor een leuke dagtrip. Je bent vlakbij de bruisende vestingstad Hulst, de historische fortenlinies uit de Spaanse oorlog of het Verdronken Land van Saeftinghe. Uitrusten doe je in moderne, knusse kamers. Altijd welkom dus, want Maarten en Sylvia vinden het ‘vreed leutig’ om je te ontvangen volgens de gekende Zeeuws-Vlaamse gastvrijheid: “buzze geven.” Check via https://www.depastorybnb.nl/.

Start typing and press Enter to search