De Voedselbron

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

Wanneer je honger hebt, ga je naar de Voedselbron. In de biologische tuin rijpen de Zeeuwse gezondheden, maar het bijzonderste is ongetwijfeld het voedselbos. Daar gebruikt de landbouwer de ecologische bosprocessen om rijke, vitale voeding te laten groeien. Je kan er zelfs in overnachten! Verneem er alles over tijdens een rondleiding doorheen de groene oase.

Sonja en Emiel geloven dat iedereen gelukkiger is als je ontspannen bent. Met de Voedselbron creëerden ze een opmerkelijke plek, waar mensen het hoofd leegmaken, ontspannen en energie opdoen. Naast rustige overnachtingsmogelijkheden in safaritenten middenin de natuur, leiden de landbouwers bezoekers rond in het Voedselbos. Daar telen zij biologische groenten en fruit volgens een wel heel bijzondere formule.

Alle vers geoogste voeding belanden later de dag aan de lekker lange dinertafel, waar je vrij kan aanschuiven. Kom langs en laat je leiden door wat fijn voelt. Buiten in het bos en in het gras, op je bord en in je glas. Alle info vind je op https://voedselbrongraauw.nl/.

Start typing and press Enter to search