Camping Fort Bedmar

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

Toen Markies van Bedmar Fort De Klinge veroverde tijdens de Spaanse Oorlog, vond hij het zo mooi dat hij het zijn naam gaf. Vandaag is Camping Fort Bedmar een ontspanningsoord, omwald door de Klingse grensbossen en weidse poldervlaktes. Niets moet en ongeveer alles kan op de familiecamping: zwembad, cafetaria, speeltuin, sportfaciliteiten, visvijver…juist soldaten beschieten is niet meer toegestaan.

Van het voormalige fort zijn nagenoeg geen sporen meer te zien. Dat is misschien maar goed, want in de trekkershutten en stacaravans is het een stuk comfortabeler bunken dan in zo’n kil fort. Tenten en mobiele caravans genieten mee van de rust en recreatie. Gastheer Ronny ontvangt je graag en het hele jaar door. Reserveren en informatie via http://www.fortbedmar.be/NL/index.htm

Start typing and press Enter to search