Landwinkel De Baeckermat

 In streekproducten
Facebooktwitterpinterestmail 

In Westdorpe ligt er met De Baeckermat een boergondische Landwinkel. Wat ooit begonnen is als een boerderijwinkel in een oude paardenstal, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel met een groot assortiment streekproducten uit het Zeeuwse land. Je vindt er genoeg om elke maaltijd van de dag een couleur locale mee te geven.

Al die ambachtelijke producten bundelden Sankie, Angelique en Anke in tien kant-en-klare streekpakketten:

Al die lekkernijen van lokale kweek kan je zowel in de gezellige winkel als online bestellen. Of heb je liever alleen dat pakje Zeeuwse kroepoek, flesje Zeeuwse Tripel of het Zeeuws Perensap? De streekproducten zijn gewoon apart verkrijgbaar. Ga zeker eens langs in de Bernhardstraat 80 in Westdorpe of bekijk het gamma op https://destreekpakketwinkel.nl/. Hou wel een vodje bij de hand, want watertanden zal je!

 

Start typing and press Enter to search