Hotel Hulst

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

Bij Hotel Hulst staat gastvrijheid voorop. De werknemers maken er een erezaak van om hun gasten zo comfortabel mogelijk te bedienen. Haar ligging tegen het historische centrum van vestingstad Hulst, vlakbij de Belgische grens, maakt er een ideale uitvalsbasis van voor toeristische verkenners en zakenreizigers.

Aan de bar schenkt de waard verschillende (lokale) bieren. Voor het diner schotelt Brasserie Leon een variatie aan gerechten voor tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. ‘s Ochtends sterkt een uitgebreid ontbijtbuffet de innerlijke mens aan, zodat je klaar bent voor een energieke dag in het bruisende Hulst of de stille boerenbuiten.

Het hotelpersoneel staat tot uw dienst in de Van der Maelstedeweg 4 in Hulst. Informatie over de verblijfsmogelijkheden en kamerluxe staat hier: https://www.hotelhulst.nl/nl/home

Start typing and press Enter to search