Camping Perkpolder

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

Kom tot rust op onthaastboerderij en camping Perkpolder! Staar op het gemakje naar de weidse uitzichten, droom languit weg in de hangmat in de kruidentuin of kom een kopje Illy koffie drinken in de rustieke kadoschuur. De zeedijk ligt vlakbij en verspreidt zilte zeelucht, waarom zou je nog naar de kust gaan voor zuivere lucht?

De minicamping verdeelt 20 plaatsen over 3 velden en het is die kampeerruimte die de Perkpolder zo uniek maakt. Het is er klein en toch ruim, zodat ieder zijn eigen rustplekje heeft. Wil je dat verlaten, dan organiseren Ingrid en Arnold tijdens de vakantieperiodes een Bourgondisch binnenpleintje, een boottocht naar de zandplaten op de Westerschelde of een live-optreden met frieten. In de kadoschuur mengel je gezellig met de andere campinggasten terwijl je de boodschappen aanschaft.

Op loopafstand is een zandstrand (getijdenstrand) waar zwemmen mogelijk is. Voor de kinderen is er zowel buiten als overdekt in de schuur een speelgelegenheid. Tot slot verschaft de receptie graag nog meer tips en materiaal voor een geslaagde onthaastvakantie. Camping Perkpolder ligt aan de Zeedijk 9 in Walsoorden. Meer informatie lees je op http://www.campingperkpolder.nl/.

Start typing and press Enter to search