Café Het Verdronken Land

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

In café Het Verdronken Land staat de tijd al 100 jaar stil. De nostalgie druipt er van de wanden en dat mag je heel letterlijk nemen: achter elke hoek en kier zie je een herinnering uit de goede oude tijd. De ene al absurder dan de andere. Radio Minerva speelt de klassiekers van toen, de rust straalt van het antieke interieur en barvrouwen Gina en Sofie lopen met plezier “‘t vier uit hun sloffen” om menig dorst en kleine honger te stillen.

Het ontvangst is altijd hartelijk. Grote groepen op doortocht zowel als enkelingen uit de buurt komen in het huiskamercafé even de drukte ontvluchten met een lekkere pint of een stevig streekbier. Met een beetje meeval zorgt een liveband of een volksverteller voor nog meer ambiance. Buiten baadt het terras in de afgelegen kalmte en zie je op de dijk de Westerschelde en het Verdronken Land Van Saeftinghe in volle glorie. Wie dat graag van naderbij bewondert, kan een vaart met de Kinkhoorn boeken, inclusief picknick op de boot.

Vergeet de tijd en zak af en/of door naar de Koninginnestraat 21 in Emmadorp. Hier vind je meer: http://verdronkenland.nl/

Start typing and press Enter to search