Poldertoeren

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

Helemaal in de stijl van de polderboeren beleef je op een oldtimertractor de mooiste Poldertoeren. Vanaf het moment dat je op de kar springt ben je vertrokken voor drie uur gieren, lachen en brullen met begenadigd verteller Marc en zijn tuffende tractor. Aan de hand van amusante anekdotes en interessante weetjes deelt de olijke natuurliefhebber zijn passie voor de polder.

Ondertussen schuiven de schoonste uitzichtpunten aan de horizon voorbij en dringt de tractor verder dan eender welk vervoersmiddel door tot de rand van het Verdronken Land Van Saeftinghe. Een idyllische plek, waar de passagiers een ‘sprankelende verrassing’ wacht.

Geraak helemaal in de ban van de polder, diens roemruchte verleden en veelbelovende toekomst en ga Poldertoeren met Marc! Contacteer hem op http://www.poldertoeren.com/index.html .

Start typing and press Enter to search