IJshoeve De Boey

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

Op het terras of in het salon van IJshoeve De Boey smelten alle zorgen als sneeuw voor de zon. Het is er zalig zitten, omgeven door de uitgestrekte poldervlaktes en in de schaduw van de fruitbomen. De vruchten die daaraan rijpen en de koeien die het gras herkauwen zijn  de op en top Waaslandse ingrediënten van het koude lekkers dat in je coupe ligt. Daardoor smaakt dat nog net dat tikkeltje beter.

Van het dagverse ambachtelijke ijs draaien Marc, Christine en dochter Lieselotte ondertussen achttien verschillende smaken. Daarnaast staan er nog zelfgemaakte pannenkoeken, tiramisu, appeltaart en wafel op de dessertenkaart. Wandelaars, fietsers, skaters, ruiters… iedereen die een pauze met zoete zonde verdient, weet bij deze waarheen. Je kan er zelfs jouw communie-, huwelijks- of familiefeest houden.

Zet koers naar de Groenendijkstraat 11 in Sint-Gillis-Waas en smelt voor de streek! http://ijshoevedeboey.be/index.html

Start typing and press Enter to search