Zonnetrein

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

Instappen in de Zonnetrein is een zekerheid op genot. Of je nu alle interessante plekjes van de oude vestingstad Hulst wil zien, een rit langs de verschillende polderhoreca wil maken of liever zelf een route samenstelt met gids Jan voor nu… en dan; gezellig is het altijd. Wellicht nog het allerleukste: je hoeft niet zelf te rijden.

Iedere maandagvoormiddag om 9u30 vertrekt er sowieso aan de Blauwe Hoeve een polderrit naar de markt. Vrijdag is het boodschappendag en rijdt de Zonnetrein richting de grootwarenhuisketens. Zondagnamiddag ten slotte kunnen toeristen gratis instappen aan de Grote Markt voor een rondrit langs de voornaamste stadsattracties. Op alle andere dagen kan je de Zonnetrein huren voor een bedrijfsuitstap of een dag onder vrienden.

Een tip: neem een rad van tong zijnde gids mee! Diens meeslepende verhalen en anekdotes uit de plooien des tijds laten de rijdende kilometers voorbij vliegen. Het hoofdstation tref je aan de Industrieweg 11 in Hulst en voor verdere reizigersinfo moet je hier naartoe.

Start typing and press Enter to search