Arrangementen op de Mariahoeve

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

Zonder een passage op de Mariahoeve is je bezoek aan het Grenspark Groot-Saeftinghe eigenlijk onvolledig. Gastvrijheid is de drijfveer achter de boerenbruiloft tussen natuur- en plattelandsbeleving. Martine en Julian passen het onthaal in hun nieuwe ontvangstruimtes naar wens aan.  Het ideale begin voor een ‘boer’gondische uitstap!

Kort gezegd is alles mogelijk. Een boerenbarbecue, een knapzaklunch, een halve plattelandsdag of een volledige excursie door polders en haven…met de fiets, de zonnetrein of de huifkar ben je er zo. Streekproducten van eigen teelt brengen elk arrangement op smaak. Die is al even typisch dan de regio en haar landschap: stevig en biodivers  met de nadruk op vers. Op de Mariahoeve hoor, zie, ruik, voel en proef je de ruwe rurale diamant die tussen Hulst en Antwerpen schittert.

Vraag naar de Mariahoeve en krijg de streek! Wees welkom in de Koninginnestraat 2 in Nieuw-Namen of krijg de smaak al eens te pakken op http://www.opdemariahoeve.nl/home

 

Start typing and press Enter to search