Zoetebrederoschuur

 In gastheren
Facebooktwitterpinterestmail 

In de knusse schuur van Gerda draait alles rond de zoete brederopeer. De boom staat er gewoon in de tuin en van de vruchten maakt de altijd lachende gastvrouw siropen, chutneys, confituren en compotes om duimen en vingers bij af te likken. De dieren lekken lekker mee, want in de etalage ligt ook biodierenvoeding.

Niet alleen lekkerbekken moeten er beslist eens langs. Verzamelaars van curiosa, aanbrengers van cosmetica en smeerders van allerlei helende oliën vinden aan de Oude Kaai 8 in Graauw een assortiment met streekstempel. En dan hebben we het nog geeneens over de geschenkmanden, Lerougesappen, kaarsen, schoonmaakmiddelen en nog véél meer moeilijk te vinden feel goodies gehad.

Als je in de streek bent, hou dan gewoon eens halt in Graauw of bezoek http://zoetebredero.123website.be/420243330 om alle homemade lekkers eens te bewonderen.

Start typing and press Enter to search