Verdronken Land bier

 In streekproducten
Facebooktwitterpinterestmail 

Er is één plaats op de hele wereld waar het ambachtelijk gebrouwen Verdronken Land bier de dorstigen laaft en dat is in café Het Verdronken Land. De exclusieve tripel vloeit uit de ketels van brouwerij Boelens uit Belsele, wat nog steeds in het Waasland en dus het Grenspark ligt. Met 8,5% alcohol is het best een zware dobber, die dankzij een vleugje honing toch vlot de keel smeert.

Leuk weetje: op het etiket staat een schaap, als eerbetoon aan het dier  al sinds mensenheugenis het Saeftinghse land begraast. Op de achterkant prijkt een oud-Hollandse tekst die vertelt over de legende van het Verdronken Land. Een bier dat net als haar schenkplaats naar de nostalgische gezelligheid smaakt.

Bestel er alvast eentje in de Koninginnestraat 21, Emmadorp!

Start typing and press Enter to search