Aai de vogels tijdens de open vogelringdagen

 In Nieuws, vogelsoorten
Facebooktwitterpinterestmail 

Het Grenspark Groot-Saeftinghe is een vogelparadijs en deze zomer krijg je een unieke kans om die gevederde fladderaars van héél dichtbij te zien! Vogelringstation Saeftinghe houdt enkele open dagen en daarop kom je heel wat te weten. Heeft het baardmannetje effectief een baard? Hoe geraakt zo’n ring eigenlijk om zo’n poot? En waarom is dat nodig? De ringers vertellen het je graag en ja: je mag de vogels eens aaien!

Ga een een kijkje nemen op:

  • Vrijdag 3 augustus
  • Zaterdag 15 september
  • Zaterdag 29 september

Het bezoek aan het vogelringstation duurt van 9u tot 11u ‘s ochtends. Meld je van tevoren aan bij Jennifer Rowlands via jenni.vreugdenhil@gmail.com en zij bezorgt je nadien alle praktische informatie over waar je moet zijn. Hou wel rekening met een korte wandeling over ruig terrein, dus draag stevige schoenen. Voor kinderwagens of rolstoelen is het om die reden af te raden om mee te gaan. Kinderen onder de 13 jaar zijn welkom in het goede gezelschap van een volwassene.

Start typing and press Enter to search