Zeker Zeeuws jam- en sauzenassortiment – Spennekot

 In streekproducten
Facebooktwitterpinterestmail 

Je boterham smeren of je gerechten die onmiskenbare Zeeuwse smaak meegeven doet de streekliefhebber met jam en saus van Spennekot. Hun biologische kwaliteitsproducten maken ze zonder geleermiddelen, pectines. citroenzuur of andere toevoegingen. Dat leverde hen het ‘Zeker Zeeuws’-label op en dat krijg je niet zomaar.

50 jams en 6 marmelades

Voor de bereiding van de ambachtelijke jam van ongeveer 300 gram, gebruiken ze bij Spennekot zomaar even 250 gram vers fruit. Dat levert een heerlijk volle fruitsmaak op en dat proef je. Idem dito voor de zomerse marmelades vol tropische citrusvruchten.

Succulente sauzen

Je zou de tientallen mosterd-, mayonaise-, chutney- en azijnvarianten haast puur willen oplepelen. Zulke smaakbommen zijn het. Verplicht in de (ijs)kast te hebben als streeksmikkelaar.

Fijnproevers wiens mondwater nu ongeveer een volledige vierkante meter van de vloerbekleding aan het binnendringen is, gelieve zich naar http://www.spennekot.nl/ te begeven!

Start typing and press Enter to search